Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:13 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un nou protest în Justiţia din Constanţa! (galerie foto)

ro

06 Oct, 2016 13:23 1854 Marime text
Personalul conex din Constanţa îşi întrerupe activitatea din nou, astăzi, în semn de protest faţă de neimplicarea Ministerului Justiţiei în soluţionarea problemelor cu care se confruntă aceştia în desfăşurarea activităţii.

Sunt nemulţumiri legate de neîncheierea contractului colectiv de muncă, creşterea volumului de activitate, sporirea atribuţiilor şi responsabilităţilor odată cu intrarea în vigoare a noilor coduri civile şi penale, a legilor speciale, existenţa unor scheme de personal auxiliar de specialitate şi conex neadaptate volumului de activitate, responsabilităţilor şi atribuţiilor, creşterea direct proporţională a salariilor raportat la creşterea continuă a volumului de muncă, imposibilitatea compensării orelor  suplimentare efectuate peste orele de program legal, prin raportare la volumul de activvitate şi complexitatea atribuţiilor, reintroducerea pensiei de serviciu pentru personalul de specialitate cu vechimea de peste  25 de ani în specialitate, fără limită de vârstă. 

UPDATE 1, ora 13.29
 
O nouă acţiune de protest va fi organizată şi în cursul zilei de mâine. În acest context, amintim că, pe 3 octombrie, a fost organizat un alt protest.  

Citeşte şi UPDATE 3: Astăzi, protest în justiţia din Constanţa! (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii