Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Tulcea se sustrăgea executării unei pedepse de 15 ani închisoare

ro

02 May, 2015 10:29 2061 Marime text
În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, au fost identificate 169 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

Polițiștii specializați în investigații criminale din țară au depistat 111 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 70 de minori. Aceștia au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

De asemenea, au fost depistate 58 de persoane urmărite în temeiul legii (34 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 14 aveau mandate de arestare preventivă, 9 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar pe numele unei persoane era emisă o sentință penală de internare într-o unitate spitalicească).

Exemplu

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din Tulcea au depistat, pe raza localității Salcioara, un bărbat de 43 de ani, din județul Tulcea. Acesta era urmărit deoarece se se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 15 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii