Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Suspectul în cazul tânărului care a murit după un scandal într-un autobuz a fost identificat

ro

19 Jul, 2017 20:06 8007 Marime text
Suspectul în cazul conflictului spontan din ziua de 10 iulie a.c, în urma căruia un bărbat din județul Ialomița a decedat, a ajuns sub escorta polițiștilor constănțeni la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, unde va fi audiat de procurori. 

Suspectul este Caciandone Dumitru, 31 ani. Acesta locuiește în zona în care a avut loc incidentul, pe strada Soveja din Constanța. În cazul lui s-a schimbat și încadrarea juridică a faptei, din vătămare corporală in lovituri cauzatoare de moarte. Posibil sa fie reținut și adus în arestul IPJ Constanța, iar mâine la instanța cu propunere de arestare preventivă. 

Reamintim că, la data de 10 iulie a.c., între doi bărbați aflați intr-un mijloc de transport în comun din Constanța a izbucnit un conflict spontan. La coborârea din autobuz unul dintre ei s-a lovit la cap și a fost dus la spitalul din Constanța.
 
Ulterior a fost transportat la un spital din București unde a decedat. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru identificarea autorului și tragerea lui la răspundere penala.
 
Incidentul a avut loc în zona staţiei de autobuz Grăniceri, în Tomis Nord. Victima şi agresorul nu se cunoşteau. A fost un conflict spontan între cei doiu, iar în momentul în care victima a coborât din autobuz a căzut şi s-a lovit cu capul de bordură.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii