Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea are primul Centru de Colectare DEEE din Reţeaua Naţională RoRec

ro

24 Jun, 2011 21:03 787 Marime text

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec a inaugurat, la Tulcea, prima locaţie din Reţeaua Naţională RoRec a Centrelor de Colectare DEEE, prima realizare din proiectul său de anvergură naţională, dezvoltat în parteneriat cu autorităţile locale. Reţeaua Naţională RoRec a Centrelor de Colectare DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice), realizate în parteneriat cu primăriile, înseamnă crearea unei infrastructuri coerente de colectare a DEEE, la nivel naţional.

Centrul de Colectare DEEE din Tulcea oferă servicii atât populaţiei, cât şi firmelor şi instituţiilor, printr-un dispecerat "Infoline" disponibil de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00 şi sâmbăta de la 9.00 la 13.00, la telefon 0745 252 949. Primirea aparaturii vechi se face direct la centrul situat pe Strada Atelierelor în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 9.00-13.00, iar aparaturile grele sau voluminoase pot fi ridicate de la domiciliu, în baza unei solicitări la numărul de infoline. De asemenea, firmele şi instituţiile pot solicita preluarea spre casare a echipamentelor vechi, la acelaşi număr de infoline.

Centrul de Colectare DEEE din Tulcea este primul dintr-o serie de 5 centre care vor fi inaugurate de către Asociaţia RoRec, în parteneriat cu primăriile, până la jumătatea lunii iulie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii