Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar în instanță la Constanța Două firme din Vama Veche cer anularea unei hotărâri de Consiliu Local. Soluția pe scurt

ro

18 May, 2024 20:43 609 Marime text
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 7259/118/2023, care are ca obiect anulare act administrativ HCL nr. 221/2022.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de  24.10.2023 (data ultimei modificări fiind 14.05.2024), pe secția de contencios administrativ şi fiscal. Obiectul dosarului constă în anulare act administrativ HCL nr. 221/2022, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Ciocirlan Nicolae cu dom. ales la av.-reclamant, Vânt de Vama SRL cu sediu ales la av –reclamant, Aer de Vama SRL cu sediu ales la av-Reclamant, Comuna Limanu prin primar-pârât, Consiliul Local al Comunei Limanu-pârât.
 
A fost stabilit termen în dosar data de 14.05.2024.

Magistrații au oferit următoarea soluție pe scurt:

Soluția pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Comuna Limanu şi respinge cererea formulată în contradictoriu cu acest pârât ca fiind îndreptată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantului Ciocîrlan Nicolae şi respinge acţiunea formulată de către Ciocîrlan Nicolae ca fiind exercitată de către o persoană fără calitate procesuală activă.

Respinge, ca rămasă fără obiect, excepţia lipsei interesului reclamantului Ciocîrlan Nicolae de a formulat acţiunea. Respinge, ca neîntemeiate, excepţiile lipsei calităţii procesuale active a reclamantei Aer de Vamă SRL şi interesului reclamantei Aer de Vamă SRL. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii Vând de Vamă SRL şi Aer de Vamă SRL în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Comunei Limanu. Obligă reclamanţii la plata către pârâta Comuna Limanu a cheltuielilor de judecată în cuantum de 3570 lei reprezentând onorariul avocatului. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 14.05.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Document: Hotarâre  672/2024  14.05.2024- se arată pe portal.




Despre Vânt de Vamă SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 28 martie 2024, Vânt de Vamă SRL are sediul pe strada Falezei nr. 6, Vama Veche, județul Constanța, a fost fondată în anul 2016 și obiectul de activitate este „restaurante”.


Vânt de Vamă SRL a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 7.731.430 de lei, un profit egal cu 1.919.974 de lei și cu 38 de salariați.
 
Asociatul și administratorul firmei este Nicolae Ciocîrlan. Conform termene.ro, numele lui mai apare în: Skylark Construct SRL și firmele radiate MTS Estival Comtour SRL, Theosteff Sunset Market SRL, Nikos & Mikal Store SRL, Mikal & Nikos Comercial SRL, Laverock Tour SRL, Larckcom Vist SRL, Nickom Larkstar SRL, Sandmar Larkstef SRL, Flamingo Production SRL, Skylark General Store SRL, Skylark Team SRL și Aer de Vamă SRL.



 
Despre Aer de Vamă SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 18 mai 2024, societatea a fost înființată la data de 7 aprilie 2016. Firma are sediul pe Strada Falezei, Nr. 10, Vama Veche, Județ Constanța. Această firmă este radiată din data 10 ianuarie 2024. 

Aer de Vama SRL are ca obiect de activitate restaurante.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 293.604 lei, un profit de 193.523 lei la un număr de 2 angajați.

Ca asociați sunt menționați Ciocîrlan Gicu și Ciocîrlan Valentin-Alexandru, iar ca administrator, Ciocîrlan Nicolae.
 
Numele Ciocîrlan Gicu apare și în Val-Mar Estival SRL (asociat unic și administrator). Numele Ciocîrlan Valentin-Alexandru apare și în Nine Bar Forever SRL(asociat) și Nine Bar Vama Veche SRL (asociat unic și administrator).
 
Numele Ciocîrlan Nicolae apare și în Vânt de Vama SRL (asociat unic și administrator) și Skylark Construct SRL (asociat unic și administrator).
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii