Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Selena SRL a bătut palma cu Primăria Cuza Vodă. Iată ce va furniza firma (DOCUMENT)

ro

18 May, 2024 18:00 971 Marime text

Selena SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Cuza Vodă, județul Constanța, contractul vizând lucrări de amenajare peisagistică amenajare parc Școala Gimnazială.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   60.000 de lei.   
 
Denumirea achiziției este „Lucrări de amenajare peisagistică amenajare parc Școala Gimnazială“, iar în descriere se precizează că este vorba despre sistem de irigare automatizata cu trei electrovane pe trei parcele,
alei suprafete aproximativ 148mp betonate,suprafata defrisata 726mp si resturi vegetale curatare pomi uscati cu radacini ,pamant vegetal 60mc, gazonare 536 mp cu rulou gazon
 
 
 
Despre Selena SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 18 mai 2024 societatea a fost înființată în 1992 și are sediul în Piața Piațeta Decebal, Nr. 2, Medgidia, județul Constanța.

Societatea se ocupă cu „Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale și nerezidențiale“.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 2.449.786 lei, profit de 1.253.093 de lei și un angajat.

Unic asociat și administrator este Duagi Seref.

Conform LicitatiaPublica.ro, societatea a obținut 95 de contracte prin cumpărare directă, printre autoritățile contractante fiind Poliția Locală Medgidia, Liceul Teoretic A Saligny Cernavodă, Comuna Peștera, Comuna Saligny, etc.Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


Citește și:

Primăria Cuza Vodă, județul Constanța, vinde un teren extravilan în suprafață de aproximativ 30.000 mp

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii