Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:13 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Totul pentru a-l apăra pe Voiculescu USL trăieşte şi i s-a alăturat, mai nou, şi PDL. Află cine afirmă acestea

ro

02 Jul, 2014 16:43 1144 Marime text
PDL și PNL fac front comun în Parlament cu PSD, pentru apărarea ilegalităţilor comise de firmele lui Dan Voiculescu, transmit prin intermediul unui comunicat de presă reprezentanții Partidului Mișcarea Populară.

Potrivit PMP, parlamentarii au refuzat realizarea unei anchete parlamentare în cazul Dan Voiculescu.

„Cele două partide au refuzat să se alăture demersului Mișcării Populare de a înființa o comisie parlamentară de anchetă care să investigheze modul în care o firmă care ar fi controlată de Dan Voiculescu a obținut arendarea a 2.600 de hectare de teren în județul Giurgiu. Cu sprijinul PDL şi PNL, două partide care doar mimează respectul faţă de lege, Parlamentul pune îl pune la adăpost pe Dan Felix Voiculescu şi îngroapă suspiciunile care planează asupra acestuia în cazul terenului din Giurgiu. Constatăm cu îngrijorare că două partide care și-au propus la nivel declarativ să învingă stânga în alegeri se află, de fapt, în aceeaşi tabără cu Dan Voiculescu şi PSD. Concluzia este clară: USL trăieşte şi, mai nou, i s-a alăturat şi PDL”, se menționează în comunicat.

PMP solicită o justificare din partea liderilor parlamentari


PMP va continua să se opună în mod real încălcării legilor, precum şi tuturor personajelor nocive care cred că pot lua în arendă justiţia din România şi instituţiile statului, aşa cum şi-a propus Dan Voiculescu.

„Susținem în continuare necesitatea unei anchete și analizăm toate posibilitățile legale pentru a face lumină în acest caz. De asemenea, solicităm liderilor parlamentari ai PNL și PDL să explice public refuzul de a sprijini înființarea unei comisii de anchetă în cazul Dan Voiculescu”, conchid reprezentanții PMP.

Ti-a placut articolul?

Comentarii