Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul decedat în accidentul de la Valu lui Traian va fi înmormântat mâine la Târgușor. Tatăl său este șeful Postului de Poliție Grădina

ro

12 Apr, 2018 13:38 8117 Marime text
Tânărul decedat în cumplitul accident de la Valu lui Traian va fi condus pe ultimul drum mâine, în localitatea natală, Târgușor județul Constanța. 

Laurențiu Ionuț Cătănoiu este fiul șefului postului de Poliție Grădina, Gheorghe Cătănoiu. 

Potrivit primarului Comunei Grădina, Gabriela Iacobici, Gheorghe Cătănoiu lucrează de 12 ani la Postul de Poliție Grădina, dar locuiește împreună cu familia sa la Târgușor. Soția polițistului este cadru didactic în comuna Târgușor. 

Tânărul era angajat al unei firme de curierat din Constanța. Edilul comunei Grădina a mai precizat că era un băiat liniștit și respectuos. 

Cei doi soți mai au o fată, cu vârstă apropiată de băiatul care a decedat ieri în tragedia de la Valu lui Traian. 

După aflarea tragediei ce a lovit familia Cătănoiu, primarul Gabriela Iacobici a postat pe Facebook un mesaj de condoleanțe. 

”Suntem alături de familia greu încercată, în aceste momente grele pricinuite de decesul fiului domnului Cătănoiu Gheorghe, şeful de post al comunei Grădina, județul Constanţa, CĂTĂNOIU IONUȚ LAURENȚIU. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cu regrete în suflet, primarul comunei Grădina, Consiliul local al comunei Grădina şi colectivul primăriei comunei Grădina, județul Constanța” - se arată în mesajul postat pe Facebook. 

Reamintim că, un tragic accident rutier a avut loc ieri seară pe DN 3 la intrare în localitatea Valu lui Traian, dinspre Constanța. Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 aprilie, în jurul orelor 18.00, pe DN 3,km 251+900 în apropierea localității Valu lui Traian, un auto marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanța a intra în coliziune față-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat în coliziune cu auto Duster ce se deplasa pe sensul opus. Bilanț: 1 persoana ranită grav și 2 răniți ușor (conducător auto și pasager auto Duster).
 
Din păcate, tânărul rănit grav, Laurențiu Cătănoiu, a murit, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale. Tânărul de doar 26 de ani era la volanul mașinii Opel care a fost lovită din spate și aruncată pe contrasens.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii