Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi de asta? Dieta ghemelor de vată, noua modă care face ravagii printre adolescente (video)

ro

22 Nov, 2013 02:09 3311 Marime text
Cotton ball diet: Described in detail on chat rooms and on YouTube videos, the diet involves swallowing up to five cotton balls dipped in orange juice or a smoothie in one sitting -- in order to feel full without gaining weightDescrisă în detalii pe forumuri unde își fac veacul tinerelor și în clipuri postate pe YouTube, noua dietă implică înghițirea a până la cinci gheme de vată înmuiate în suc de portocale, pentru a crea o iluzie de sațietate fără consumul de calorii, scrie Daily Mail. 

După ce Bria Murphy, fiica în vârstă de 23 de ani a actorului Eddie Murphy, a recunoscut că a văzut fotomodele consumând gheme de vată înmuiate în suc pentru a rămâne slabă, practica aceasta devine tot mai populară în rândul tinerilor. Medicii avertizează că "dieta ghemelor de vată" este extrem de periculoasă pentru sănătate. 
Ghemele de vată sunt alcătuite din fibre de poliester care conțin o mulțime de substanțe chimice. "Este ca și cum ți-ai înmuia tricoul în suc de portocale și l-ai înghiți. Nimic bun nu poate ieși din asta", spune Brandi Koskie, redactorul-șef al site-ului Diets in Review. 
Sursa: realitatea.net
sursa foto: dailymail.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 22 Nov, 2013 09:29 sunteti inconstienti ca faceti reclama la asa ceva! Nu va pasa de copii nostri? Mai dati si clipul, adica sa vada exact cum se face!