Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, în topul celor mai de succes femei din România

ro

05 Dec, 2017 13:00 1945 Marime text
Simona Halep nu este numărul unu doar în clasamentul WTA, ci și în ierarhia celor mai de succes femei din România. Topul făcut public de Capital o găsește pe prima poziție pe Simona (460 de puncte).

Halep e urmată de Corina Crețu (415 puncte), Comisarul European pentru Politici Regionale. Podiumul e completat de antreprenoarea Anca Vlad (405).

De asemenea, Halep a intrat în premieră și în Top 300 al celor mai bogați români, după ce a câștigat mai mult de 20 de milioane de euro doar în 2017. Pe prima poziție este, pentru al patrulea an consecutiv, Ion Țiriac (1,8 miliarde de euro).

Cea mai importantă achiziție a jucătoarei noastre până în prezent este un hotel în Poiana Brașov.

Conform ultimelor informații, ultima achiziție a Simonei Halep are 15 angajați, iar media câștigurilor lunare depășește 2.200 de lei, scrie Libertatea. Liderul WTA e un patron model, povestesc angajații. Ultima dată când a fost în vizită, Halep nu s-a putut caza la propriul hotel.

"Săptămâna trecută, Simona ne-a anunțat că vine în Poiană. Între timp, noi aveam făcute rezervările pentru cazare. Cum nu puteam să-i dăm afară pe clienți, Simona nu s-a putut caza la propriul hotel. Așa că a mers să stea la cel de vis-a-vis, Alpin" au relatat, pentru sursa citată mai sus angajații hotelului.

Hotelul are 24 de camere şi apartamente, iar preţurile de cazare ajung şi la 100 de euro pentru o noapte. Turiştii primesc în schimb o vedere către Masivul Postăvaru şi munţii Piatra Craiului. Conform sursei precizate mai sus, Ion Țiriac ar fi vizitat și el de curând hotelul pentru a se convinge că sportiva pe care o protejează a făcut o investiție rentabilă.

Cea mai bună jucătoare de tenis a României a achiziționat în ultimii ani mai multe proprietăți în Constanța, orașul său natal, dar și în împrejurimi, iar de curând a finalizat construcția unei vile superbe, evaluată la peste jumătate de milion de euro.

De asemenea, există informații conform cărora familia Halep grăbește și finalizarea unui hotel cu 7 etaje în stațiunea Mamaia, aproape de plajă, acesta urmând a fi gata până la finalul anului.   

Sursa text: digisport.ro
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii