Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:17 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și IPJ Tulcea organizează concurs pentru 35 de posturi vacante

ro

04 Apr, 2016 16:44 4284 Marime text
 
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează concurs pentru ocuparea a 35 de funcții cu personal din sursă externă, precum și pentru ocuparea unei funcții prin reîncadrare.
 
Reguli privind înscrierea la concurs :
 
Cu ocazia înscrierii, candidații sunt obligați să opteze, prin cererea de înscriere, pentru a candida la concurs pentru ocuparea postului/posturilor din cadrul unei structuri, după cum urmează :
- candidații care se înscriu la concursul în vederea ocupării posturilor de agent de poliție de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, menționează expres :
a) postul pentru care candidează, în situația în care există un singur post vacant scos la concurs din cadrul unui Post de poliție comunal sau Poliții comunale (ex. : Vă rog să-mi aprobați participarea la concursul organizat pentru ocuparea postului de ajutor șef post, prevăzut la poziția _____, din cadrul Postului de poliție comunal _____);
b) structura pentru care candidează, respectiv Postul de poliție comunal sau Poliția comunală, în situația în care în cadrul aceleiași structuri, există mai multe posturi scoase la concurs (ex. : Vă rog să-mi aprobați participarea la concursul organizat pentru ocuparea posturilor de ajutor șef post din cadrul Postului de poliție comunal ____).
 
Este interzisă înscrierea la concurs la mai multe structuri sau posturi, după caz, candidații fiind obligați să opteze, cu ocazia depunerii cererii de înscriere, pentru o singură structură, sau un singur post, după caz, la care concurează.
 
Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 08 aprilie 2016, ora 16,00, în zile lucrătoare, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, situat în municipiul Tulcea, strada Spitalului, nr. 2.
 Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15 aprilie 2016, în zile lucrătoare, la structura de resurse umane a Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea şi vor cuprinde următoarele documente:
•           cererea de înscriere (Anexa nr. 5 ) şi CV;
•           copii legalizate ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului (copii legalizate a diplomei de bacalaureat și a foii matricole);
•           copii ale actului de identitate, carnetului de muncă şi, dacă este cazul, livretului militar;
•           copii ale certificatului de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum şi, după caz, ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă;
•           autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului;
•           cazierul judiciar;
•           caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire;
•           3 fotografii tip buletin de identitate;
•           două fotografii color 9 x 12 cm;
•           fişa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne;
•           declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare (Anexa nr. 6);
•           copia permisului de conducere;
 
Înscrierile se fac personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul și doar la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
 
Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaților care procedează neregulamentar.
 
De asemenea, și completarea dosarelor de recrutare se face personal.
 
Atenție! După  data limită de înscriere, respectiv data de 08.04.2016, orele 16.00, comisiile de recrutare nu vor mai primi alte cereri de înscriere, iar după data limită de completare a dosarelor, respectiv 15.04.2016, comisiile de recrutare nu vor mai primii documente, analizarea dosarelor în vederea validării/invalidării candidaturii urmând a se face strict pe baza actelor depuse până în acel moment.
 
După depunerea dosarelor de recrutare, comisia de recrutare va analiza candidaturile, urmând a se pronunța cu privire la validarea/invalidarea acestora, lista candidaților ale căror dosare au fost acceptate, precum și lista candidaților a căror candidatură a fost invalidată, urmând a fi postată pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de poliție Județean Tulcea.

La concurs pot participa numai candidaţii ale căror dosare de recrutare sunt complete şi corect întocmite.
 

Pentru detalii legate de condițiile de participare și probele de concurs, cei interesaţi sunt rugăţi să apeleze Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea la numărul de telefon 0240/506700 sau pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii