Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul de campanie al lui Palaz a fost vandalizat

ro

24 May, 2012 19:46 893 Marime text

Sediul de campanie al candidatului la funcţia de primar al municipiului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz a fost vandalizat în cursul nopţii trecute. Persoane rămase încă neidentificate au aruncat cu vopsea albă pe geamurile colate cu materialele de campanie ale candidatului UNPR.

Claudiu Iorga Palaz: «Golanii tocmiţi de unii dintre contracandidaţi au început cu afişajul electoral, continuă cu sediul meu de campanie şi probabil că se vor opri doar la mine. Toate aceste acţiuni reprobabile nu mă miră şi nu mă sperie. Cu fiecare act de acest gen, sunt şi mai motivat să curăţ Constanţa de mizerie.

Din momentul anunţării candidaturii mele la funcţia de primar al municipiului Constanţa m-am aşteptat la cele mai murdare atacuri din partea administraţiei Mazăre-Constantinescu, dar şi din partea unor contracandidaţi care doar mimează competiţia cu USL. Simt însă un gust amar că în zi de mare sărbătoare, Înălţarea Domnului, unul dintre contracandidaţii mei a înţeles să respecte semnificaţia acestei zile printr-un gest violent. Indiferent de atacurile la care voi fi supus, nu voi apela niciodată la mijloace asemănătoare. Am sesizat organele de anchetă ale statului, de la care aştept să-şi facă datoria»”, se menţionează într-un comunicat de presă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii