Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa în Eforie Nord și Agigea

ro

02 Feb, 2015 12:38 1062 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Nord, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, mai precis pentru racordarea la complexul de înmagazinare și tratare apă potabilă din incinta stației de pompare Eforie Nord, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, mâine, în intervalul 00.00 - 24.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitățile Eforie Nord și Agigea, cele două localități fiind deservite de Stația de Pompare Eforie Nord.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări „Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată - localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Nord, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 35 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km în Eforie Sud și Eforie Nord.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii