Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Se întâmplă chiar acum Cum îl susține Udrea pe Băsescu

ro

06 Jul, 2014 10:30 1251 Marime text
Câteva sute de oameni s-au adunat în această dimineață în București la inițiativa președintelui PMP, Elena Udrea, transmite România Tv. Protestul este organizat la doi ani de la suspendarea lui Traian Băsescu. „6 iulie - zi neagră pentru democrația românească”, stă scris pe una dintre pancartele susținătorilor din stradă. Menționăm că astăzi este și Ziua Justiției.

UPDATE:

„Este un semnal pentru români că nu trebuie să uite ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani”, a declarat Elena Udrea, în urmă cu scurt timp, mulțumindu-i președintelui Traian Băsescu că lasă în urma sa o justiție independentă.

Udrea a precizat că protestul este inițiat pentru cei care se luptă ca România să fie „o democrație solidă, occidentală”, astfel încât „să nu trebuiască să plecăm din decembrie încolo din țară”.

Președintele PMP susține că am mai putea asista la episoade în care instituțiile statului acționează făcând abuz de putere.

„PNL a votat în Parlament o declarație prin care se cerea demisia de onoare a președintelui României pentru fapte pe care nu le săvârșise și știm că oricând procesul acesta de întărire a instituțiilor statului poate să fie întors și ne putem trezi ca din noiembrie încolo după alegerile prezidențiale România să fie ce era în vremea lui Adrian Năstase și Ion Iliescu, adică o țară în care justiția funcționa la control politic, o țară cu instituții slabe, unde politrucii numți în fruntea lor făceau ce li se spunea de la Palatul Victoria sau de la Palatul Cotroceni, unde românii nu aveau voie și nu puteau să afle și punctul de vedere al opoziției și numai cele care conveneau puterii”, a mai declarat Udrea.

UPDATE, ora 15.20

Potrivit unui comunicat de presă, peste 3.000 de oameni, din Bucureşti şi din mai multe judeţe ale
ţării, au participat la Marşul pentru statul de drept, organizat astăzi, 6 iulie a.c., de Partidul Mişcarea Populară, la exact doi ani de la cea de-a doua suspendare a Preşedintelui României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii