Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în PNŢCD Constanţa Chesoi - „Nu mai pot eu de frică pentru că mă acţionează Pavelescu în instanţă“

ro

26 Mar, 2014 13:34 2626 Marime text
PNŢCD a dat publicităţii un comunicat de presă în care menţionează că salută decizia Tribunalului Bucureşti de a respinge contestaţia lui Tudorel Chesoi la decizia sa de excludere din partid. Totodată, în comunicatul de presă semnat de Aurelian Pavelescu se menţionează că PNŢCD îl va acţiona în instanţă pe Chesoi, „pentru prejudicii de imagine“.
În replică, ţărănistul Tudorel Chesoi, consilier local în Consiliul Local Municipal Constanţa, a declarat: „Nu mai pot eu de frică pentru că mă acţionează Pavelescu în instanţă pentru presupusele lui prejudicii“. Chesoi a ţinut să precizeze că decizia instanţei nu e definitivă şi că o va ataca la Curtea de Apel Bucureşti.
Nu în ultimul rând, Tudorel Chesoi a declarat că a fost reconfirmat în funcţia de lider al PNŢCD Constanţa în cadrul Conferinţei Judeţene a partidului, din data de 5 octombrie 2013, conferinţă care, spune ţărănistul, a fost organizată legal şi statutar şi recunoscută de Biroul Naţional al partidului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 11 Apr, 2014 20:47 Bravo domnule Chesoi. Fiti tare si nu va lasati intimidat. Ridicolul situatiei este faptul ca cei care va cunosc stiu ca sunteti un taranist adevarat si ca purtati in suflet principiile morale transmise de inaintasii nostrii.