Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna trecută a demisionat, acum este audiat. Cătălin Ioniță, ex-șeful Poliției Române, la DNA! Care sunt acuzațiile

ro

05 Jul, 2018 10:40 1432 Marime text


Fostul șef al Poliției Române, Cătălin Ioniță, este audiat la Direcția Națională Anticorupție. Acesta și-a dat demisia din funcție, săptămâna trecută, tocmai din cauza acestui dosar. 

Săptămâna trecută, Cătălin Ioniță a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de suspect.

Conform DNA, faptele ar fi fost  comise în perioada în care era şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 1, dosarul fiind constituit în 2018, a anunţat miercuri DNA.
 
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspecţii: IONIŢĂ ALEXANDRU-CĂTĂLIN, la data faptelor şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 1 Bucureşti, în prezent chestor principal de poliţie, sub aspectul comiterii infracţiunilor de: trafic de influenţă, fals în declaraţii, în formă continuată; DINU PETRUŢA, sub aspectul comiterii infracţiunii de cumpărare de influenţă", a transmis DNA, precizând că dosarul penal a fost constituit în anul 2018. 

Sursa: Antena3
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii