Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:53 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful Poliției Române, Cătălin Ioniță, vizită de lucru în Germania

ro

22 Feb, 2018 16:13 376 Marime text
Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a participat astăzi, în München, Germania, la o întrevedere de lucru cu șeful Poliției Bavareze, pentru consolidarea cooperării polițienești dintre cele două state.
 
La data de 22 februarie, șeful Poliției Române, chestor principal de poliţie Cătălin Ioniță, a participat la o întrevedere de lucru în München, Germania, la sediul Ministerului pentru Afaceri Interne, Construcții și Transporturi, din landul Bavaria.
 
Inspectorul general s-a întâlnit cu șeful Poliției Bavareze, domnul Wilhelm Schmidbauer, pentru a discuta despre cooperarea polițienească bilaterală, pe baza Declarației comune a Ministerului Administrației și Internelor și Ministerului de Stat pentru Interne al Bavariei, semnată la München, în 2004, și aprobată prin HG 682/2004.
 
La întâlnire a participat și doamna Chiriac Iulia Ramona, consul general al României la München.
 
Au fost discutate și aspecte legate de evaluarea și de implementarea măsurilor cuprinse în Protocolul celei de-a IX-a Sesiuni a Comisiei Mixte Guvernamentale România-Bavaria 2017, precum și despre schimbul de informații, despre intensificarea schimburilor de experiență și despre o cooperare cât mai bună în domeniul criminalității organizate.
 
Sursă foto: IGPR
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii