Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful Poliției Române a avut o întrevedere cu atașatul de afaceri interne israelian la București

ro

24 Apr, 2018 14:08 1786 Marime text
Astăzi, șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Alexandru Cătălin Ioniță, a avut o întrevedere cu atașatul de afaceri interne israelian la București, pentru discuții privind cel de-al 10-lea grup de lucru, ce va avea loc la Tel Aviv și Ierusalim, în perioada 7-10 mai a.c., care va reuni specialiști români și israelieni în combaterea criminalității organizate, criminalistică și protecția martorilor.
 
Potrivit IGPR, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc o întâlnire de lucru a șefului Poliției Române, chestor principal de poliție Alexandru Cătălin Ioniță, cu atașatul de afaceri interne israelian la București, Yossi Doron.
 
Întrevederea a avut loc în contextul în care, în perioada 7-10 mai a.c., la Tel Aviv și Ierusalim, va avea loc cel de-al 10-lea grup de lucru comun româno-israelian.
 
Activitatea reunește, în fiecare an, pe bază de reciprocitate, specialiști români și israelieni, în domenii precum combaterea criminalității organizate, criminalistică și protecția martorilor.
 
Din acest an, coooperarea cu autoritățile israeliene se extinde și în ceea ce privește combaterea criminalității informatice.
 
Partenerul israelian și-a exprimat mulțumirea cu privire la excelenta colaborare cu Poliția Română și sprijinul permanent de care beneficiază din partea polițiștilor români.
 
La rândul său, inspectorul general al Poliției Române a mulțumit pentru disponibiltatea omologilor israelieni, în derularea activităților comune.
 
De asemenea, acesta a precizat că relațiile bilaterale cu autoritățile din Israel sunt foarte importante pentru Poliția Română, în lupta împotriva criminalității.  

Sursa foto: IGPR
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii