Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Ponta şi Dragnea îi răspund lui Mazăre Primarul Constanţei s-a declarat deranjat pentru că este arătat cu degetul

ro

20 Jan, 2015 13:19 1992 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a declarat deranjat, astăzi, pentru că este arătat cu degetul pentru eşecul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale şi a spus că dacă el ar ar pierde alegerile la Constanţa, şi-ar da demisia, şi nu ar da vina pe organizaţiile mai mici.

Radu Mazăre critică conducerea PSD pentru faptul că organizaţiile judeţene sunt considerate responsabile de eşecul lui Victor Ponta, însă a arătat că nu ştie dacă va pleca din în PSD. El a precizat că nu a discutat cu Marian Vanghelie despre o posibilă plecare din partid, dar că actuala situaţie nu i se pare normală.

„Este o stare de nemulţumire, sunt discuţii despre felul în care este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală (...) Nu mi se pare normal ca atunci când pierzi nişte alegeri să dai vina pe alţii", a spus Mazăre.

„Sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta şi al lui Dragnea. O să discut cu organizaţia din Constanţa şi o să luăm o decizie. În ciuda a ceea ce se spune despre mine, eu nu fac nimic de capul meu", a spus Mazăre.

„Eu, dacă aş pierde alegerile la primărie, mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş da vina pe şefii de organizaţii mici, locale", a adăugat primarul din Constanţa.

Radu Mazăre a facut aceste declaraţii astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă un nou termen în dosarul în care primarul Constanţei este acuzat de retrocedarea ilegale a unor terenuri.

UPDATE, ora 15.25

Răspunsul lui Liviu Dragnea nu a întarziat să apară, fiind ironic la adresa lui Mazăre. „Nu vreau să comentez ce a spus Radu. E părerea lui. (...) Eu am înțeles și respect opinia domnului Radu Mazăre. Eu nu sunt un lider la fel de important în PSD. Eu am altă opinie pe care mi-o susțin", a spus Dragnea, într-o conferință de presă la Ministerul Dezvoltării.

UPDATE, ora 15.49

În ceea ce priveşte declaraţiile recente ale lui Mazăre, premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa: "E dreptul fiecăruia să declare ce crede - vom lua decizii în structurile partidului", a menţionat social-democratul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii