Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:44 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre-avangarda preşedintelui CJC Nicuşor Constantinescu ne-a trimis imagini noi pentru un fotoreportaj

ro

23 Jul, 2014 01:57 2296 Marime text
În urmă cu puţin timp, de pe adresa de e-mail a Consiliului Judeţean Constanţa ne-au fost trimise mai multe imagini avându-l în prim plan pe preşedintele CJC Nicuşor Constantinescu, o serie de documente noi scanate şi traduse în limba română, precum şi un comunicat pentru explicaţii.

Iată textul comunicatului CJC:

Avînd în vedere ultimele informații aparute în presă, referitoare la starea medicală a Președintelui CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, vă trimitem ultimele documente medicale și fotografii care certifică situația critică în care se află acesta.
Inscrisurile sunt autentificate prin Apostila Convenției de la Haga 1961.
 
Mazăre pe post de avangardă

Ca din întâmplare, primarul municipiului Constanţa, a anunţat ieri dimineaţă, la sediul IPJ unde s-a prezentat "pentru a face prezenţa" fiind sub control judiciar, că Nicuşor Constantinescu a fost operat din nou.
Mazăre a mai spus, de asemenea, că preşedintele CJC s-a aflat timp de două zile sub tratament cu morfină.
Vindecarea lui Nicuşor Constantinescu nu decurge aşa cum era de aşteptat, a mai spus Mazăre concluzionând: "Numai în sufletul lui să nu fii!"  

Ce scrie în documentul tradus din limba engleză

Se informează că MR Nicuşor Constantinescu a fost supus unei proceduri de admitere de urgenţă la spital datorită unei complicaţii medicale.
Domnul Nicuşor Constantinescu este în stare critică dar stabilă.
Studii adiţionale scot în evidenţă noi complicaţii, despre starea domnului Nicuşor Constantinescu, care necesită tratament urgent.
Aşa cum am aratat şi anterior, domnul Nicuşor Constantinescu nu este stabil să călătorească din punct de vedere medical el necesită supraveghere medicală atentă pentru o serie de afecţiuni şi complicaţiile care decurg din aceasta.
Ştampila
Doru Paul, MD
Centrul de Cancer Monter
PS: Documentul tradus este datat 19 iulie 2014.

Ti-a placut articolul?

Comentarii