Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:10 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 6 -12 decembrie 2013

ro

06 Dec, 2013 20:24 1641 Marime text
Talon de participare

SALA 1: Orasul fara legi (Homefront) N-15 - PREMIERA
Regia: Gary Fleder
In rolurile principale: James Franco, Jason Statham, Kate Bosworth
Gen: Actiune, Thriller
Durata:100 minute
Ora:      V-J:  14:00, 19:00
Jason Statham joacă rolul unui fost agent DEA, Phil Broker, care face eforturi pentru a lăsa în urmă violenţa şi pericolele ce i-au guvernat pentru multă vreme existenţa. Se mută împreună cu fiica sa într-un mic oraş din Louisiana, unde ajunge însă să intre în conflict cu un grup de traficanţi de amfetamină conduşi de neînduplecatul Gator.

SALA 1: Jocurile Foamei: Sfidarea (Hunger Games: Catching Fire) AP-12
Regia: Francis Lawrence
In rolurile principale: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks , Woody Harrelson
Gen: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata:146 minute
Ora:      V,L-J:     16:06
             S,D:        11:15, 16:05
Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase...

SALA 1: Majordomul (Lee Daniel's The Butler) AP-12
Regia: Lee Daniels
In rolurile principale: Forest Whitaker, Terrence Howard, Oprah Winfrey, Lenny Kravitz, Cuba Gooding Jr
Gen: Biografic, Drama
Durata:132 minute
Ora:      V -J:  21:00
Filmul spune povestea unui majordom (Forest Whitaker) care a lucrat la Casa Albă sub mandatele a nu mai puţin de opt preşedinţi americani, pe parcursul a peste 30 de ani.

SALA 2: Tata fara numar (Delivery Man) N-15
Regia: Kem Scott
In rolurile principale: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders
Gen: Comedie
Durata:103 minute
Ora:      V,L-J:  20:00, 22:15
              S,D:    13:30, 20:00, 22:15
David Wozniak este un bărbat obişnuit a cărui viaţă este dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a "colaborat" în studenţie, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioţi şi respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuţi vor să-i afle identitatea în urma unui proces. Cum va face eroul faţă situaţiei?

SALA 2: Khumba 3D- dublat in lb roamana (AG)
Regia: Anthony Silverston
In rolurile principale: AnnaSophia Robb , Catherine Tate , Steve Buscemi , Liam Neeson , Laurence Fishburne , Jake T. Austin
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie
Durata:90 minute
Ora:      V,L-J:  14:15, 16:00
              S,D:    11:30, 16:00
Micul Khumba are ghinionul să se nască doar cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor zebrelor din jur. Când în tribul său se naşte ideea că seceta cumplită ce afectează întreg ţinutul este provocată de dungile lui Khumba, acesta este alungat din sânul familiei. Eroul va trebui să facă echipă cu un gnu şi un struţ în misiunea lui al cărei scop este şi să afle ce s-a întâmplat cu dungile sale, dar şi să rezolve problema secetei.

SALA 2: Dom Hemingway (Dom Hemingway) N-15
Regia: Richard Shepard
In rolurile principale: Damian Bichir, Jude Law, Richard E Grant
Gen: Comedie, Crima, Drama
Durata:93 minute
Ora:      V -J:  18:00
După 12 ani petrecuţi în închisoare pentru tăinuirea adevărului, Dom Hemingway, un spărgător notoriu de seifuri se întoarce din nou pe străzile Londrei pentru a recupera ce i se cuvine.

SALA 3:Oldboy: Prizonier in libertate (Oldboy) IM-18
Regia: Spike Lee
Cu: Josh Brolin, Elizabeth Olsen,
Gen: Actiune, Drama, Mister, Thriller
Durata: 104 minute
Ora:       V-J:  14:10, 22:00
După o noapte de beţie, Joe Doucett (Josh Brolin) un director de publicitate decăzut şi un tată absent, este răpit din senin şi aruncat într-o celulă izolată care arată ca o cameră de hotel, unde este ţinut timp de 20 de ani - 20 de ani plini de chinuri, care trec fără nici cel mai mic indiciu referitor la identitatea răpitorului său, sau la motivul pentru care Joe a fost răpit.

SALA 3:Numai Dumnezeu Iarta (Only God Forgive) N-15
Regia: Nicolas Winding Refn
Cu:Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 104 minute
Ora:       V-J:  16:15, 20:15
Acţiunea are loc în Bangkok. Cu 10 ani în urmă, Julian (Ryan Gosling) a ucis un poliţist şi a fugit. Acum conduce un club de box thailandez care reprezintă un paravan pentru afacerile lui ilegale de trafic de droguri. Este respectat de lumea criminală însă înăuntrul său se simte gol şi singur .

SALA 3:Alba ca Zapada ( Blancanieves)-AP-12- PREMIERA
Regia: Pablo Berger
Cu: Maribel Verdú, Daniel Giménez Cacho, Ángela Molina
Gen: Drama, Fantastic
Durata: 98 minute
Ora:       V,L-J:  18:15    TARIF UNIC 10 RON     
              S,D:     12:00, 18:15
                                
O adaptare a basmului clasic, Albă ca Zăpada este un omagiu unic adus epocii de aur a filmului alb-negru mut din Europa. Plasat în romanticul decor al Seviliei anilor '20, Albă ca Zăpada lui Berger este Carmen, fiica unui faimos toreador, care trăieşte sub stăpânirea tiranică a monstruoasei mame vitrege, Encarna. Carmen scapă şi se alătură unei trupe de pitici toreadori, unde frumuseţea şi talentul său în ring atrag atenţia presei. Encarna află astfel, în sfârşit, unde să o găsească pe Carmen şi se pregăteşte pentru confruntarea finală.

Ti-a placut articolul?

Comentarii