Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:03 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă,în vizită oficială în Polonia

ro

30 Apr, 2019 17:36 472 Marime text
Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, va efectua, în perioada 1-2 mai 2019, o vizită în Republica Polonă, care va avea două momente principale. 

Potrivit Biroului de Presă al Guvernului României, în data de 1 mai, premierul Viorica Dăncilă va participa la Conferința șefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală și de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004, organizată la Varșovia. 

La Conferință vor fi prezenți prim-miniștri din Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia și Ungaria. 

"Cel de-al doilea segment al vizitei se va desfășura în data de 2 mai și constă în participarea prim-ministrului României la Marșul Internațional al Vieții, eveniment educațional anual care presupune parcurgerea pe jos a distanței de la Auschwitz la Birkenau.  De asemenea, premierul va participa la Ceremonia comemorativă de la Birkenau, alături de lideri ai comunității internaționale, oficiali guvernamentali, reprezentanți ai cultelor religioase, organizații de studenți și copii. 

Alături de delegația oficială română prezentă la Auschwitz-Birkenau, vor mai participa la acest eveniment David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, precum şi Tova Ben Nun-Cherbis,  președinte și fondator al Complexului Educațional Lauder-Reut, împreună cu un grup de copii din România" - a mai transmis Biroul de Presă al Guvernului României. .

Ti-a placut articolul?

Comentarii