Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiile pentru „Polițistul Anului“, acordate cu ocazia Zilei Poliției Române. „Emblema de Onoare“ oferită post-mortem polițistului înjunghiat mortal în Gara Suceava

ro

22 Mar, 2018 16:55 2322 Marime text
Ministrul afacerilor interne, Carmen DAN, a participat joi, 22 martie a.c., la festivitatea de decernare a distincțiilor onorifice ocazionate de Ziua Poliției Române.

Titlul ”Polițistul Anului” a fost obținut de 10 polițiști și 6 departamente ale Poliției Române.

De asemenea, "Emblema de onoare" a Poliției Române a fost acordată simbolic subinspectorului de poliție post-mortem SORIN CONSTANTIN VEZETEU, din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Suceava, care a căzut la datorie, în anul 2017. Distincția a fost înmânată soției acestuia, ELENA VEZETEU, de către ministrul Carmen DAN.

”Poliția înseamnă un cumul de valori individuale și instituționale. Aceste valori dau apartenența la o organizație, iar în cazul Poliției ne referim la vocație profesională, respectarea legii, integritate, forță și responsabilitate. (...) Vreau astăzi să transmit recunoștința mea familiilor dumneavoastră. Fiecare aveți pe cineva care se îngrijorează ori de câte ori plecați în misiune și se bucură când vă întoarceți sănătoși acasă”, a precizat ministrul Carmen Dan.

Pe parcursul ceremoniei, oficialul MAI i-a felicitat pe toți cei care au primit premiul ”Polițistul Anului”, dar și pe colegii care i-au ajutat să atingă această performanță, având în vedere că munca de poliție este una de echipă.

Sursa foto: FAcebook/MAI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii