Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pop Gheorghe, general de brigadă, este noul șef al ISU București-Ilfov

ro

26 Nov, 2015 16:25 2334 Marime text
 
Generalul de brigadă Gheorghe Pop este acum noul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.
 
Adjuncții săi sunt locotenent colonel Claudiu Valeriu Crăciun și locotenent colonel dr. Ioan Sorin Mureșan, conform informațiilor oferite de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).
 
Ei vor ocupa aceste funcții pe o perioadă de trei luni.
 
Generalul de brigadă Gheorghe Pop deține din anul 2001 funcția de inspector șef al ISU „Oltul” al județului Harghita. Cu o experiență de peste 35 de ani în această Armă, generalul Pop este absolvent al Școlii de ofițeri activi a Ministerului de Interne (promoția 1983, arma „pompieri”), al Academiei de Înalte Studii Militare (1990) și Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție „A.I. Cuza” București (1996). Pe parcursul carierei militare a ocupat funcții de execuție și comandă atât în plan operativ, cât și în cel preventiv, îndeplinind, totodată, și atribuții de control pe timpul cât a fost încadrat la Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari (IGSU), notează agerpres.ro.
 

Sursa foto: cautalafix.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii