Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Fida Solutions a câștigat o licitație organizată de Primăria Isaccea. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

01 Jul, 2023 16:23 1327 Marime text
  • Primăria Isaccea, județul Tulcea, a atribuit contractul denumit „sistem informatic integrat și echipamente de calcul în cadrul proiectului planificarea strategică și digitalizarea serviciilor publice la nivelul orașului Isaccea
  • După cum se arată pe termene.ro, Fida Solutions SRL are sediul social pe strada Gheorghe Pop de Băsești nr. 11, Baia Mare, județul Maramureș. Firma a fost înființată în anul 2003 și are ca obiect de activitate „alte activități de servicii privind tehnologia informației”
  • Iulian Furnea este asociatul unic al companiei, contribuind cu 3.000 de lei la capitalul social, potrivit sursei citate

Primăria Isaccea, județul Tulcea, a atribuit contractul denumit „sistem informatic integrat și echipamente de calcul în cadrul proiectului planificarea strategică și digitalizarea serviciilor publice la nivelul orașului Isaccea.

Contractul este împărțit în două loturi. Este vorba despre „sistem informatic integrat” și „echipamente de calcul”.

Firma câștigătoare este Fida Solutions.

Aceasta și-a adjudecat primul lot pentru suma de 1.445.000 de lei, iar pe cel de-al doilea pentru 86.460 de lei.

Valoarea totală a achiziției ajunge la 1.531.460 de lei.

Contractul a fost încheiat la data de 21 iunie 2023 și rezultatul a apărut în SEAP pe 29 iunie.
 

Despre Fida Solutions

După cum se arată pe termene.ro, Fida Solutions SRL are sediul social pe strada Gheorghe Pop de Băsești nr. 11, Baia Mare, județul Maramureș. Firma a fost înființată în anul 2003 și are ca obiect de activitate „alte activități de servicii privind tehnologia informației”.

Iulian Furnea este asociatul unic al companiei, contribuind cu 3.000 de lei la capitalul social, potrivit sursei citate.

El deține și funcția de administrator.

Iulian Furnea apare și în Medspria SA, Dealul cu Flori Residence SRL și Moara Florii Energy SRL.

Compania are 16 contracte publice parafate. Printre autoritățile contractante se numără: municipiul Blaj, orașul Cernavodă, Autoritatea Navală Română sau Consiliul Județean Maramureș.

În anul 2022, Fida Solutions SRL a raportat o cifră de afaceri de 6.774.774 de lei, un profit de 909.955 de lei și o medie de 17 salariați.

Conform Ministerului Finanțelor, cifra de afaceri a companiei din 2021 a fost 4.860.159 de lei, profitul a fost 2.053.687 de lei și a avut o medie de 17 angajați.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Tulcea Licitație de peste 300.000 de euro organizată de Primăria Isaccea pentru digitalizarea orașului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii