Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O femeie bolnavă, în vârstă de 81 de ani, din Constanţa, este de negăsit! (galerie foto + video)

ro

01 Jun, 2016 23:18 3610 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în Constanţa, pe strada  Merişor nr. 101. Potrivit primelor date, se intervine pentru o deblocare de uşă.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială pentru Descarcerare cu trei subofițeri din cadrul detaşamentului de pompieri Constanta Palas. Se intervine pentru o femeie, care nu mai răspunde la uşă. 

UPDATE 1, ora 23.31
 
După cum vă anunţam, este vorba despre o femeie în vârstă de 81 de ani. Conform informaţiilor noastre, aceasta nu a fost găsită în casă, după ce timp de două zile nu a răspuns la telefon.
 
Deoarece nu se afla în locuinţa sa, ISU se retrage, iar familia a început să o caute. Numele ei este Sanda Bălan.

„M-a sunat vecina mea, pentru că mama nu răspunde la telefon de două, trei zile. E bolnavă. Lua medicamente, lua tratament şi ne-a băgat în panică. Am sunat la poliţie, la pompieri, văd că nu este. Au spart în casă, nu este, dispărută, pe unde o fi...”, a spus fiica acesteia. „Văd că pastilele le are, numărate, în fiecare zi să le ia. Văd că de luni nu a mai luat. (...) Noi am stat o periodată la ea, eu cu soţul meu, dar vrea să fie singură”, a mai spus aceasta. 

În galeria foto puteţi vedea o fotografie cu Sanda Bălan, poate o recunoaşte cineva.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii