Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoanele sub supraveghere judiciară verificate de poliţişti

ro

18 Dec, 2016 10:40 1138 Marime text
Periodic, Poliţia Română verifică modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile. În cazul în care se constată încălcarea acestora, oamenii legii sesizează instanţa competentă.
La nivel naţional, în ultima săptămână, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară pentru 199 de persoane şi au fost înregistrate 33 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.
În perioada 9 – 15 decembrie a.c., la nivel naţional, s-a dispus măsura preventivă de supraveghere judiciară pentru 199 de persoane. Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 64 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 135 de persoane pentru care a fost dispusă măsura controlului judiciar.
Totodată, la nivel naţional, au fost înregistrate 33 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, în 13 cazuri, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, în 8 situaţii cu măsura arestării preventive, în 6 cazuri cu măsura condamnării cu suspendare.
De asemenea, măsura arestului la domiciliu, dispusă iniţial, a fost înlocuită în şase cazuri cu cea privind condamnarea cu suspendare, iar într-o situație cu măsura condamnării cu executare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii