Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane cunoscute au picat examenul de intrare în avocatură. Pe listă, Geanina Terceanu (document)

ro

27 Sep, 2016 22:49 4954 Marime text
Persoane cunoscute au picat examenul de intrare în avocatură. Pe lista cu cei picaţi la examenul de primire în avocatură se numără şi Geanina Teodorovici (Terceanu), care a obţinut doar 40 de puncte, conform luju.ro.

Geanina Terceanu, fost judecător al Tribunalului Bucureşti, a fost trimisă în judecată de DNA după ce ar fi luat şpagă pentru a dispune achitarea atât a lui Borcea, cât şi a fraţilor Becali, în celebrul Dosar al Transferurilor. 

De menţionat că Geanina Terceanu a judecat şi dosarul în care Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazăre, este suspectat că, „în perioada 2009 - 2014, în calitate de administrator al SC Shapir Structures SRL, nu a înregistrat corespunzător veniturile obţinute din trei contracte încheiate cu RAEDPP (Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat) Constanţa şi Confort Urban SRL Constanţa şi nu a înregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri, în executarea acestor contracte“.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta lista cu rezultatele obţinute de candidaţii care au susţinut examenul de intrare în profesia de avocat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii