Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Pericol pentru copii în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei Constanța, Un șofer s-a plimbat cu mașina pe aleile pe care se jucau copiii (galerie foto-video)

ro

01 Jun, 2018 19:20 8860 Marime text
A fost o zi extrem de aglomerată astăzi în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. Sute de copii au luat cu asalt leagănele și toboganele și au înfruntat temperaturile destul de ridicate pentru a se distra într-unul dintre puținele locuri de joacă din Constanța. Cu toții au vrut să profite că a fost 1 iunie, Ziua Copiilor, iar majoritatea părinților au avut zi liberă de la muncă.
 
La orele prânzului numărul celor care erau în Țara Piticilor era destul de ridicat, aleile fiind foarte aglomerate.
 
Cu toate acestea, un șofer și-a făcut loc printre copii și părinți și s-a plimbat chiar pe aleile de la locul de joacă, punând astfel în pericol micuții care se aflau în acel moment în parc. 

UPDATE

Polițiștii locali din Constanța s-au sesizat din oficiu în cazul șoferului surprins în timp ce conducea un autoturism pe aleile din Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei Constanța.
 
Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța după identificarea conducătorului auto vor fi luate măsurile legale.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii