Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic. Polițiștii IPJ Constanța au depistat mai mulți șoferi fără permis. Ce măsuri au fost aplicate

ro

03 Oct, 2018 08:34 916 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au depistat în trafic mai mulți conducători auto care s-au urcat la volan chiar dacă nu dețineau permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus un autoturism, pe DJ 225, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un minor, în vârstă de 15 ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Sinoe, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Decebal din localitatea Mihail Kogălniceanu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care a condus un moped, pe strada Pelican din localitatea Lumina, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii