Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Vizat un bărbat suspectat de furt

ro

21 Jun, 2019 10:50 1596 Marime text
Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt, la data de 20 iunie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 iunie a.c., bărbatul ar fi sustras 80 de baloturi cu lucernă de pe suprafața unei parcele aparținând unui bărbat, de 51 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, creând un prejudiciu de aproximativ 1.200 de lei.

La data de 20 iunie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza localității Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în urma cărora au fost găsite 17 baloturi cu lucernă, acestea fiind ridicate și restituite persoanei vătămate, dar și o plasă metalică, aparținând unui bărbat din aceeași localitate, bun care ar fi fost sustras la data de 26 aprilie a.c..

În urma cercetărilor, polițiștii au reținut în sarcina bărbatului și infracțiunea de tăinuire, acesta fiind bănuit că ar fi înstrăinat o bicicletă despre care avea cunoștință că provine din acțiuni ilicite.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat instanței cu propunere corespunzătoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii