Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții ale polițiștilor și procurorilor DIICOT la Tulcea. Vizați suspecți de trafic de droguri de risc și substanțe cu proprietăți psihoactive

ro

04 Jun, 2019 17:14 3501 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 6 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și substanțe cu proprietăți psihoactive. 3 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.
 
Potrivit Poliției Române, ieri, 3 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat, pe raza municipiului, 6 percheziții la domiciliile unor bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Tulcea, bănuiți de trafic de droguri de risc și de substanțe cu proprietăți psihoactive.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări aproximativ 100 de grame de canabis, 20 de grame de substanțe cu proprietăți psihoactive, țigarete confecționate artizanal conținând droguri de risc (canabis) și semințe de canabis. Au mai fost descoperite și ridicate 6 telefoane, 2.000 de lei și un autoturism.
 
În aceeași zi, polițiștii au condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Tulcea șase persoane, pentru continuarea cercetărilor.
 

„Ulterior, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de 3 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
În cursul acestei zile, persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea a celor trei pentru 30 de zile.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea” - au transmis reprezentanții Poliției Române. 

Sursa foto: Poliția Română 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii