Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:00 27 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Constanţa îi solicită prefectului să atace în instanţă hotărârea CL privind majorarea retroactivă a gigacaloriei

ro

28 Mar, 2013 11:39 1108 Marime text
Organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal a trimis astăzi, o adresă prefectului judeţului, Eugen Bola, prin care îi solicită să atace în contencios-administrativ hotărârea Consiliului Local Constanţa prin care s-a stabilit majorarea retroactivă a preţului gigacaloriei.

PDL Constanţa i-a transmis reprezentantului Guvernului în teritoriu că majorare retroactivă a preţului gigacaloriei nu numai că este ilegală, dar împovărează şi mai mult viaţa constănţenilor, care oricum plătesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din ţară. Mai mult decât atât, tactica administraţiei publice locale conduse de primarul Radu Mazăre de a scumpi retroactiv căldura furnizată populaţiei nu poate duce cu gândul decât la rea-voinţă sau la necunoaşterea legii, susţin reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa.

„Consilierii locali PDL au votat împotriva acestei hotărâri pentru că nu au dorit să fie părtaşi la ilegalităţile puse la cale de administraţia publică locală condusă de Radu Mazăre”, se arată în comunicatul de presă al celor de la PDL.

De asemenea, PDL Constanţa ţine să-i reamintească lui Eugen Bola că, din postura de reprezentant al Guvernului în teritoriu, este apolitic, chiar dacă în trecut a fost membru al Partidului Naţional Liberal şi al USL-ului.

„Nu lăsaţi considerentele politice să fie o piedică în respectarea legilor acestei ţări. Aşadar, domnule prefect, PDL Constanţa vă solicită prin intermediul acestei adrese să aplicaţi măsurile legale şi să atacaţi în contencios-administrativ hotărârea Consiliului Local Constanţa, o decizie ilegală şi batjocoritoare pentru constănţeni“, se mai menţionează în documentul semnat de preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, senator Christian Gigi Chiru, adresat prefectului Eugen Bola.

Ti-a placut articolul?

Comentarii