Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patroni la Felix Tours International Italianul şi-a înjunghiat iubita din cauza unor datorii (galerie foto + document)

ro

14 Jan, 2011 02:06 3782 Marime text

tiron-finocchiaro-facebook.jpgGiuseppe Finocchiaro, italianul care şi-a înjunghiat amanta, apoi a sărit cu copilul în braţe de la etaj, avea probleme financiare.

Se pare că bărbatul contractase, pe firma la care era asociat împreună cu Felicia Tiron, concubina sa, un leasing pe care nu-l putea achita. Este vorba despre un contract pentru nişte autocare, pentru care nu mai putea plăti ratele. Din acest motiv se gândea chiar să vândă apartamentul, fapt cu care femeia nu era de acord. Potrivit Registrului Comerţului, Finocchiaro, născut în Acicastello, Catania, Italia, şi Felicia Tiron sunt asociaţi la SC Felix Tours International SRL, firmă ce are ca obiect principal de activitate „Alte transporturi terestre de călători, pe bază de grafic". Societatea are sediul chiar în apartamentul de la geamul căruia a plonjat italianul, pe bd. Tomis, nr. 283, bl. T 10, sc. B, et. 9, ap. 84. SC Felix Tours International SRL a fost înfinţată în 2006 de cei doi concubini, care deţinea părţi egale din afacere. Business-ul era administrat de Felicia Tiron şi deşinea un punct de lucru în Galaţi. În 2003, aceasta mai pusese bazele societăţii Edilmetal Impex din Galaţi, oraşul său de baştină, alături de Enzo Gamberini şi Marcel Capris. În acest moment, copilul cu care Finocchio a sărit pe geam este în comă, iar femeia a refuzat intervenţia chirurgicală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Activistu 14 Jan, 2011 08:42 O famile distrusa de actuala GUVERNARE. Eu ma mir cum de se denigreaza adevaru in massmedia. Cica la baza acestui caz sta GELOZIA. In cazu pasarilor moarte cica S-AU IMBATAT CU BORHOT IAR UNELE AU MURIT DE FRIG.