Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz, scrisoare deschisă către viceprimarul Făgădău

ro

28 Sep, 2011 18:08 1687 Marime text
prefectura.jpgPrefectul Judeţului Constanţa i-a adresat astăzi viceprimarului Decebal Făgădău o scrisoare deschisă privirtoare la scoaterea traficului greu din Constanţa de la 1 octombrie, soluţie pe care viceprimarul a prezentat-o recent.

„STIMATE DOMNULE VICEPRIMAR,

Mă bucur că recunoaşteţi în mod public realizările în beneficiul constănțenilor ale Ministerului Transporturilor condus de doamna ministru Anca Boagiu. Mă refer aici la devierea traficului greu pe varianta ocolitoare a municipiului nostru, soluţie realizabilă începând cu 1 octombrie, ca urmare a finalizării acesteia, proiect care a reprezentat una dintre priorităţile investiţionale ale Guvernului Romaniei pentru acest an.
Nu în puţine rânduri, opinia publică a fost în mod eronat informată de către primarul Mazăre în legătură cu acest subiect, dumnealui declarând în repetate rânduri că nu există soluţii pentru traficul autovehiculelor de mare tonaj care afectează atât circulaţia pe Podul de Butelii, cât şi structura acestuia, altele decât repararea podului de la IPMC şi că realizarea variantei ocolitoare este doar o promisiune a guvernării. Iată însă că de la 1 octombrie nu mai avem trafic greu în Constanţa, căci cele mai bine de 1500 de camioane care produc disconfort constănţenilor vor fi deviate pe varianta ocolitoare, idee pe care am susţinut-o public, şi nu de puţine ori. Apreciez că un reprezentant al administraţiei municipale nu se fereşte să recunoască această investiţie atât de importantă pentru Constanţa şi sper ca această atitudine să fie adoptată de fiecare dată când guvernarea relizează proiecte importante pentru constănţeni“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii