Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagubele produse de tornadă în județul Călărași, evaluate de angajații MAI. Ce măsuri vor fi luate

ro

01 May, 2019 17:19 1631 Marime text
Angajații Ministerului Afacerilor Interne, în colaborare cu autoritățile locale, au desfășurat misiuni de evaluare a pagubelor produse în localitățile din comuna Dragalina, județul Călărași , în data de 30.04.2019. 
 
Evaluarea s-a efectuat sub coordonarea Instituției Prefectului din respectivul județ. 
 
Astfel, au fost identificate 18 locuințe și anexe gospodărești ale căror acoperișuri au fost avariate în proporții de la 30% pana la 100%.
 
Potrivit MAI, din informațiile rezultate în urma verificărilor, doar două dintre gospodăriile afectate au asigurare valabilă. 
 
În aceste condiții, în urma raportului de evaluare, au fost identificate și dispuse măsurile legale necesare pentru despăgubirea persoanelor afectate și refacerea proprietăților care au fost avariate. 

Astfel, prin grija autorității publice locale, s-a demarat procedura de acordare de ajutoare, constând în țiglă și tablă pentru acoperișurile afectate.
 

„Precizăm că efectivele MAI au desfășurat ieri, în județul Călărași, misiuni pentru îndepărtarea unor elemente de construcție care puteau fi luate de vânt și pentru ridicarea copacilor căzuți pe carosabil” - au mai transmis reprezentanții MAI. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii