Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:20 21 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Constanţa lansează campania „EU Votez!“

ro

26 Oct, 2014 11:30 1185 Marime text
Organizaţia Studenţilor Basarabeni (OSB) din Constanţa lansează campania civică „EU Votez!“. Campania va începe mâine, 27 octombrie şi se va desfăşura până pe data de 29 noiembrie.

Aceasta este „o inițiativă care își propune să stimuleze participarea elevilor şi studenţilor moldoveni, pro-europeni la alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc pe 30 noiembrie. Ne propunem să realizăm activităţi concrete prin organizarea a unor traininguri si flash moburi atât în Constanţa cu elevii şi studenţii basarabeni care se află aici la studii cu atât mai mult că pe 30 noiembie va fi deschisă şi o secţie de votare în Constanţa pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova din noiembrie, cât şi în Moldova cu elevii şi studenţii care au drept de vot“, a declarat vicepreşedintele OSB Constanţa, Vlad Gîra.

„EU Votez!“ este sloganul lansat de Federaţia Asociaţiilor de Basarabeni România cu scopul de a-i motiva pe tineri sa iasă la vot şi să susţină vectorul european la alegerile parlamentare din noiembrie 2014.

Ti-a placut articolul?

Comentarii