Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofițeri anticorupție, la examenele de Evaluare Națională

ro

20 Jun, 2015 19:15 1710 Marime text
 
La instructajul cu directorii de școli, care sunt și președinții comisiilor de organizare, unde încep de luni probele Evaluării Naționale a participat și un ofițer al Direcției Generale Anticorupție Constanța. Aceasta, pentru prevenirea eventualelor intenții de fraudare a rezultatelor la examene, conform Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

La Evaluarea Naţională din acest an s-au înscris 6.562 de absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţul Constanţa, care vor susţine probele în 152 de centre de examen.
 
Prima probă a Evaluării Naţionale, cea la Limba şi literatura română, va fi susţinută luni, 22 iunie. A doua zi, pe 23 iunie, va avea loc proba scrisă la limba şi literatură maternă, iar miercuri, 24 iunie, elevii susţin ultimul examen, la Matematică. Primele rezultate vor fi afişate vineri, 26 iunie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, absolvenţii de gimnaziu nemulţumiţi de note pot să depună contestaţii, până la ora 20.00. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate marţi, 30 iunie. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii