Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noapte plină pentru polițiștii constănțeni. Neregulile din trafic au fost depistate și eliminate

ro

26 Apr, 2014 08:32 1643 Marime text

În urma raziilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța în noaptea de 25-26 aprilie au fost surpirnși mai mulți șoferi care circulau neregulamentar pe stăzile din județ.
Astfel, în noaptea de 25 aprilie, în jurul orei 23.20, un bărbat din Mangalia, în vârstă de 24 de ani, conducea un autoturism pe strada M.
I. Dobrogeanu din municipiul Mangalia, deși se afla sub influența alcoolului și avea și permisul de conducere, suspendat pentru această perioadă. Rezultatul testului cu aparatul etilotest  a arătat o alcoolemie de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
O situație similară a fost  depistată și în municipiul Constanța, în jurul orei 23.30 când un bărbat de 28 de ani, din municipiul Iași, a condus un autoturim pe strada Suceava din municipiul Constanța, în timp ce avea suspenată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule și prezenta și o alcoolemie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În jurul orei 00.40 un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Năvodari, conducea un autoturism pe strada 1 Mai Vechi din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere.
Un bărbat de 26 de ani, din comuna Cumpăna, a fost surpins în trafic conducând sub influența alcoolului pe strada Gării din comuna Ciocârlia. Avea o alcoolemie de 0.69mg/l alcool pur în aerul expirat.
În noaptea de 26 aprilie, ora 00.04, un bărbat din Constanța, de 30 de ani, a fost depistat în trafic conducând pe strada Ștefăniță Vodă, din Constanța, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În jurul orelor 01.10, un bărbat de 48 de ani, din Năvodari, conducea pe strada Mării din orașul Năvodari deși consumase alcool. Testul cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0.52 mg/l alcool pur în erul expirat.
În jurul orei 01.54, un minor, bărbat în vârstă de 16 ani, a fost depistat în trafic, conducând un autoturism pe stradata Călugăreni din municipiul Constanța, deși nu poseda permis de conducere.
Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Constanța, a fost depistat în trafic conducând pe strada Primăverii din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de 0.89 mg/l alcool pur în erul expirat.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii