Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Alcoolemii de peste 1 la mie, constatate în trafic de către polițiști

ro

12 Sep, 2023 14:04 468 Marime text
Alcoolemii de peste 1 la mie, constatate în trafic de către polițiști 
 
La data de 11 septembrie, în jurul orei 08.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Serviciului Rutier a depistat pe DN 11A, în localitatea Urechești, un bărbat de 44 de ani, din comuna Sascut, în timp ce conducea un autoturism, deși avea o concentrație de 1.06 mg /l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
La aceeași dată, în jurul orei 09.00, polițiștii din Comăneşti au depistat în flagrant delict, un bărbat de 34 de ani, din comuna Asău care conducea un autoturism pe strada Republicii din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii