Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului la orele dimineții

ro

18 Feb, 2024 08:05 517 Marime text





 
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliție iRomâne informează că circulația rutieră este în continuare restricționată, pe un sens, pe DN 67C,între localitățile Șugag și Tău Bistra, județul Alba, din cauza unor căderi de pietre de pe versant pe carosabil. Traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, prin semaforizare. Se estimează reluarea normală a circulației pe parcursul zilei de astăzi.


 Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic reduse.
 
Este semnalată ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe mai multe artererutiere din județele: Botoșani, Buzău, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași,Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava și Teleorman, ce poate favoriza pe alocuri, formarea poleiului.
 
Se circulă de asemenea în condiții de ceață pe autostrada A3 București - Ploiești, între kilometrii 35 - 60, cu vizibilitate sub 100 de metri.
  

„Pentru o circulație în siguranță pe timp de ceață, sfătuim conducătorii auto să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, să ruleze cu atenție sporită și viteză redusă, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea direcției și să evite manevrele riscante!”, transmite Infotrafic.


Citește și
Cum se circulă în această dimineață pe autostrada A2 București-Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii