Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment special cu Radu Mazăre Finală spectaculoasă la Fashiontv Black Sea Model Awards Mamaia (galerie foto)

ro

16 Aug, 2014 03:58 5950 Marime text
Mamaia a devenit, vineri seara, locul de desfășurare a celui mai fashion eveniment estival: Fashiontv Black Sea Model Awards pe scena Fashion Summer Festival 2014.
Concursul internațional de modele și stațiunea Mamaia au beneficiat de o mediatizare extraordinară, spectacolul fiind difuzat în direct pe postul Fashiontv, cu o audiență de 850 de milioane de telespectatori în 193 de țări de pe cinci continente.
Invitată specială a evenimentului și gazdă pentru miile de spectatori care s-au aflat în Piața Cazino din Mamaia, dar și pentru milioanele de telespectatori din întreaga lume care au urmărit spectacolul în direct pe postul Fashiontv, a fost Ania J, MC-ul oficial al Fashiontv, care s-a alăturat pe scena din Mamaia prezentatorului Fashiontv România Claudiu Constantin. Întregul spectacol s-a desfășurat în limba engleză.
Spectacolul a inclus o prezentare de modă semnată de designerul Cătălin Botezatu, dar și un moment special cu primarul Constanței, Radu Mazăre, cel care a făcut din Mamaia o stațiune de atracție internațională. Radu Mazăre i-a transmis pe scenă mulțumiri președintelui Fashiontv, Michel Adam, pentru susținerea oferită în promovarea turismului românesc.
21 de tinere superbe au concurat anul acesta pe scenă pentru primele locuri în unul dintre cele mai importante concursuri internaționale care le oferă șansa unei cariere de top-model pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii.
Primele etape ale concursului s-au desfășurat online, pe site-ul www.fashiontv.com, unde concurentele au putut fi votate de admiratori din toată lumea. Pe scena Fashiontv din Mamaia au urmat alte două etape: participantele au defilat în costume de baie create de Vero Milano și în ținute de seară couture, semnate de designerul internațional Walid Atallah.
Evenimentul s-a încheiat prin cel mai mare fashion party al anului, la care au fost invitați cei 20.000 de spectatori care au urmărit spectacolul în Piața Cazino din Mamaia.
Spectacolul continuă şi astăzi cu o seară dedicată modei internaționale și unei noi ediții a Carnavalului Mamaia.

Câștigătoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 sunt:
Fashiontv Black Sea Model 2014 – Xenia Gavrilov
Ftv Tourism Model- Diana Șerban
Fashiontv Star - Cătălina Pînzaru
F Catwalk Model - Andrada Bâra
F Photomodel - Anastasia Dumbrăveanu
Fashion Luxury Spring Water Model - Bianca Balla
Fashion Champagne - Amalia Santa
F 88 Energy Drink Model - Teodora Lazăr
F 18 Acai Drink Model - Cristina Gruia
F Vodka Model - Doina Paraschiv
FTV Actress - Marina Raneta
FTV Popularity Model - Andreea Bica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii