Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:12 13 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în traficul din stațiunea Mamaia începând de astăzi. Cum se va circula (galerie foto)

ro

23 Apr, 2019 14:43 1691 Marime text
Începând de astăzi, 23 aprilie 2019, traficul rutier din zona Perla (intersecţia bulevardul Mamaia - bulevardul Aurel Vlaicu) va fi redirijat, astfel:

• din direcţia Pescărie spre orașul Năvodari: înainte, pe 3 benzi de circulaţie. Se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu;

• din direcţia Năvodari spre Constanţa: pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu. Se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda 3 spre zona Pescărie;

• din direcţia bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, în staţiune, pe 2 benzi de circulaţie, cu prioritate;

• din direcţia bd. Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanţă): la dreapta, pe 2 benzi de circulaţie.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, pe întreaga perioadă a sezonului estival 2019, viteza maximă admisă în stațiunea Mamaia este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în staţiunea Mamaia.

„Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei şi să nu producă prejudicii proprietăţii publice sau private.

Oprirea, staţionarea şi parcarea se vor face în locurile special amenajate şi semnalizate, fără ocuparea spaţiilor destinate staţiilor taxi şi autobuz” - au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii