Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în societatea Laborator și Restaurant Tic-Tac SRL din Constanța

ro

27 Apr, 2015 20:03 1936 Marime text
 
Potrivit Monitorului Oficial ala României, partea a IV-a, numărul 2021/21.IV.2015, societatea Laborator și Restaurant Tic-Tac SRL a hotărât, prin o adunare generală a acționarilor, revocarea mandatului de cenzor acordat către Florentina Carmen Drangă și Florica Dorina Soare.
 
De asemenea, au fost numiți cenzori titulari ai societății Florentina Carmen Drangă și Mihaela Cristina Frățilă, până la data de 26 februarie 2018. Totodată, s-a prelungit mandatul cenzorului titular Florentina Tănase până la data de 26 februarie 2018.
 
S-a mai decis deschiderea și declararea punctului de lucru al societății situat pe strada Caraiman din Constanța.
 
Obiectul de activități al societății s-a completat cu „dezvoltarea (promovarea) imobiliară” și „cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii”.
 
În vederea îndeplinirii tuturor formalităților necesare înregistrării hotărârii la Oficiul Registrului Comerțului a fost împuternicită Consuela Iustina Rada.

Potrivit Registrului Comerțului, Laborator și Restaurant TIC-TAC SA are acționar juridic pe Agrosefag SRL, firmă din Constanța, iar ca acționar persoane fizice este Aurelian Soare. Administratorul societății este Filadelfia Ionescu.
 
La finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 938.667 lei, un profit de 466.129 lei și 8 salariați.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii