Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Mi-e frică şi mi-e ruşine să ies din casă”, a declarant victima celor şapte violatori din Vaslui

ro

22 Jul, 2015 08:07 1668 Marime text
 
Victima celor şapte violatori din Vaslui a vorbit, la un post de televiziune, despre trauma pe care a trăit-o şi despre coşmarul care pare să nu se mai sfârşească, repetând la nesfârşit "mi-e frică". Tânăra a afirmat, la ProTV că nu mai iese din casă, de frică şi de ruşine. Este traumatizată şi părinţii ei se tem că nu-şi va mai reveni niciodată.
Familia ei trăieşte o drama. "Nu am nevoie de la nimeni de nimic, doar să consoleze fata, să poată şi ea să depăşească momentul ăsta, că e greu. Şi eu am pierdut o sarcină, pe moment", e dorinţa unei mame care îşi vede fiica plângând în fiecare zi. Şi care-a pierdut un alt copil, nenăscut, din cauza drumurilor dese în sala de judecată.
Fata a fost violată ore în şir, până când a leşinat, dar cei şapte indivizi au fost lăsaţi liberi, acasă. Unul dintre cei şapte indivizi ar fi încercat să-şi cumpere iertarea cu câteva zeci de mii de lei. Toţi provin din familii înstărite care şi-au ridicat case mari, peste noapte. Dacă vor fi închişi, cei şapte tineri riscă, teoretic, maximum 12 ani de închisoare pentru viol şi 7 ani pentru privare de libertate. Dar, pentru că şi-au recunoscut fapta, vor beneficia de o micşorare a pedepsei. Şi-n plus, pot cere libertatea condiţionată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii