Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:07 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mergi la meciul Viitorul Constanţa – Steaua Bucureşti? Jandarmii fac un anunţ important!

ro

29 Jul, 2016 10:03 1236 Marime text
În cadrul evenimentului ce va avea loc în această duminică, jandarmii instituie câteva măsuri de ordine publică.

Chiar dacă la meciurile de fotbal suporterii devin cât mai înfocaţi, forţele de ordine doresc ca spectatorii din tribune să fie cât mai paşnici.

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța și I.S.U. Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal din cadrul Ligii I dintre FC Viitorul Constanţa – F.C. Steaua Bucureşti.

Partida se dispută duminică, 31 iulie, începând cu ora 20:30, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Iată regulile ce trebuie respectate de suporteri:
- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
- Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;
- Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive;
- Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Ti-a placut articolul?

Comentarii