Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre dă și „puiul” contra Port Pensionarii care au stat la coadă la pachete au semnat pe două liste, una pentru alimente, cealaltă pentru Port

ro

16 May, 2014 22:21 2417 Marime text
Administrația Mazăre este în stare de orice când vine vorba de preluarea Portului Constanța. Mai întâi a apărut celebra scrisoare în care le promite constănțenilor mai multe ajutoare la înclăzire și creșterea valorii subvenției la gigacalorie odată cu preluarea Portului. Administrația Mazăre nu s-a oprit aici. Pe lângă ajutoarele la căldură, a implicat și ajutoarele alimentare în campania de preluare a Portului.

Pensionarii, asistații social și persoanele cu handicap, care au stat săptămâna aceasta la coadă pentru a primi alimente de la Primăria Constanța, au fost invitați să semneze pe două liste: una pentru pachete, cea obișnuită, și cealaltă pentru ca Portul să treacă în subordinea administrației Mazăre.

„Erau doi oameni la listele pentru Port și doi la listele pentru pachete. Din când în când, cei de la listele pentru Port mai dădeau și câteun pachet”, a povestit un constănțean pentru cotidianul ZIUA de Constanța.

Angajații Primăriei nu au ezitat să-i pună pe oameni să semneze și pentru Port. Potrivit bătrânilor pentru această misiune a fost suplimentat numărul angajaților din centrele de distribuire a ajutoarelor. „De obicei, ne serveau două, maxim trei persoane, de data aceasta erau patru angajați la centru”, ne-a mai spus constănțeanul. 

Potrivit aceleași surse, lista pentru descentralizarea Portului o egala în semnături pe cea a ajutoarelor sociale.

De ce oare adminstrația Mazăre apelează la asemenea tertipuri, în condițiile în care la nivel național chestiunea trecerii Portului Constanța la Primărie este controversată și nesigură?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Teodor 16 May, 2014 23:01 Ce il mana in lupta de e asa disperat? Al cui e interesul? Azi la ~18.30 m-am pomenit la usa cu niste femei care ziceau ca sunt de la Primaria Constanta si care strangeau semnaturi pentru Port. Si un prieten zicea ca dat tabele la adminatratorii de asociatii de proprietari si cand plătești întreținerea te obligă să semnezi pt port...