Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Mircea Vodă va oferi, de Paște, copiilor pachete cu dulciuri. Iată de la cine le va achiziționa (DOCUMENT)

ro

14 Apr, 2024 11:55 446 Marime text
  • Primăria Mircea Vodă cumpără de la Metro Cash & Carry România pachete cu dulciuri.
  • Contractul atribuit pe data de 4 aprilie are o valoare de 34.218,48 lei.
  • Metro Cash & Carry România SRL este controlată de  Metro Cash & Carry International Holding B.V. (cu sediul în Țările de Jos) și Metro A.G. (cu sediul în Germania).
  • Asociatul din Țările de Jos deține 75% din firmă, iar Metro A.G. deține 25%.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, toți copiii din comuna Mircea Vodă, județul Constanța, vor primi dulciuri de la autoritatea publică locală.

Primăria Mircea Vodă a cumpărat, prin negociere directă, 730 de pachete cu dulciuri, de la Metro Cash & Carry România SRL. Contractul atribuit pe data de 4 aprilie are o valoare de 34.218,48 lei.
 
Un pachet cu dulciuri va conține: un suc Prigat de piersică, Days croissant cacao;  Biskiato Bisc cremă vanilie;  Twix Baton ciocolată; Alka mini prăjitura casei fulgi ciocolată; Kinder Bueno; Kinder Schoko-bons bomboane; Biskrem biscuiți cremă cacao; Poiana ciocolată cu alune; Mars baton ciocolată; Joe napolitană cacao; Toortizi snack mix semințe; Roshen napolitane cu lapte; Primo madeleines cu ciocolată.


Despre Metro Cash & Carry România SRL


Potrivit termene.ro, compania are sediul în București, pe bulevardul Theodor Pallady nr. 51 N, sectorul 3. Anul înființării este 1996, iar obiectul de activitate este „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun”.
 
Metro Cash & Carry Romania SRL este controlată de persoanele juridice Metro Cash & Carry International Holding B.V. (cu sediul în Țările de Jos) și Metro A.G. (cu sediul în Germania). Asociatul din Țările de Jos deține 75% din firmă, iar Metro A.G. deține 25%.

Ca administratori figurează: Laurențiu - Adrian Ariciu, Jean Cyrille Cautain (cetățean francez), Camelia Oprea, Philippe Maurice Raphael Cezaes (cetățean francez), Irinel Popescu și Rodica Papcea.
 
Laurențiu - Adrian Ariciu este administrator și pentru Metro Convenience Romania SRL. Camelia Oprea figurează cu această funcție în Metro Convenience Romania SRL. De asemenea, Irinel Popescu este administrator în Jacks Burger SRL și Metro Convenience Romania SRL.

În anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 9.333.600.126 de lei, un profit egal cu 38.054.543 de lei și un număr de 3.627 de angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de  atribuire a  contractului, publicat pe SEAP.
    
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Primăria Municipiului Constanța oferă cadouri de sărbători pentru școlarii și preșcolarii din oraș (GALERIE FOTO)

Cumpărări directe Constanța: Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă, achiziție de echipament sportiv de la firma unui fost handbalist (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii