Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare atenție șoferi! Se efectuează lucrări pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța

ro

03 Mar, 2016 11:58 1519 Marime text
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 9.00 – 16.00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța se vor efectua lucrări de asfaltare (plombare) pe banda 1, astfel:
 
-pe sensul de mers către Constanța, între kilometrii 20-36;
-pe sensul de mers către București, între kilometrii 36-20.
 
Șoferilor li se recomnadă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers, între autovehicule, şi să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie.
 
De asemenea, conducătorii auto trebuie să știe că pentru judeţele Constanța și Tulcea, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting referitoare la ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, valabilă până la ora 13.00.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române sfătuieşte conducătorii auto care circulă pe drumurile din judeţele afectate de ceaţă, să manifeste prudenţă sporită la volan, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire (iar dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).
 
În această dimineață (începând cu ora 6.50), porturile Midia, Constanţa Nord și Constanța Sud-Agigea au fost închise traficului maritim și fluvial din cauza ceții dense.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii