Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1500 de clienţi au fost evacuaţi. Incendiu în City Park Mall! Pompierii intervin de urgenţă (galerie foto+video)

ro

06 Aug, 2018 13:03 34615 Marime text

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" au fost solicitaţi să intervină în zona food din City Park Mall, luni, 6 august. Din primele informaţii, au luat foc hornurile din zona menţionată. Potrivit ISU Dobrogea aproximativ 1500 de persoane aflate în zona de food  au fost evacuate de personalul mall-ului iar incendiul a fost localizat.
Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri în caz de nevoie. Mall-ul a fost închis. ISU intervine cu două autospeciale de stingere şi o autoscară.
În urma incidentului, circulaţia în zonă pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu a fost blocată. În zonă intervine Poliţia Rutieră pentru afluirea traficului. Poliţiştii din cadrul secţiilor 1 şi 2 s-au deplsat şi ei de urgenţă la locul incendiului pentru asigurarea evacuării căilor de acces şi dirijarea traficului rutier.
Update: Profitând de situaţia creată,  angajaţii societatile care desfasoara activitati de alimentatie publica in mall, au luat cu asalt parcul Tăbăcărie, pentru un moment de respiro, vezi secţiunea foto şi video
Update: ISU anunţă că incendiul a fost lichidat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii